Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109
Title: Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані
Authors: Войцехівська, Л. І.
Франко, О. В.
Вербицький, С. Б.
Охріменко, Ю. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Войцехівська Л. І., Франко О. В., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І. Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 469-472
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-470-473.pdf236.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.