Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109
Title: | Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані |
Authors: | Войцехівська, Л. І. Франко, О. В. Вербицький, С. Б. Охріменко, Ю. І. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Войцехівська Л. І., Франко О. В., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І. Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 469-472 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-470-473.pdf | 236.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.