Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войцехівська, Л. І. | - |
dc.contributor.author | Франко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Вербицький, С. Б. | - |
dc.contributor.author | Охріменко, Ю. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T11:00:56Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T11:00:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Войцехівська Л. І., Франко О. В., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І. Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 469-472 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45109 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вплив антиоксидантів на здатність м’яса птиці механічного обвалювання до зберігання в охолодженому та замороженому стані | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-470-473.pdf | 236.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.