Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45100
Title: Study of organoleptic quality indicators of mayonnaise
Authors: Tatar, L.
Skorobogatko, V.
Sorokin, M.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Tatar L., Skorobogatko V., Sorokin M. Study of organoleptic quality indicators of mayonnaise. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45100
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-454.pdf17.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.