Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTatar, L.-
dc.contributor.authorSkorobogatko, V.-
dc.contributor.authorSorokin, M.-
dc.date.accessioned2024-01-09T10:15:34Z-
dc.date.available2024-01-09T10:15:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationTatar L., Skorobogatko V., Sorokin M. Study of organoleptic quality indicators of mayonnaise. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45100-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleStudy of organoleptic quality indicators of mayonnaiseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-454.pdf17.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.