Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475
Назва: | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині |
Автори: | Євлаш, В. В. Отрошко, Н. О. Вакшуль, З. В. |
Ключові слова: | вітамін С;рослинна сировина;харчові продукти;мметоди кількісного визначення вітаміну С |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Вакшуль З. В. Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 224-228. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто існуючі методи кількісного визначення вітаміну С у
харчових продуктах. На основі проведеного аналізу, а також одержаних
експериментальних даних показано необхідність удосконалення методик
хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах. Considered the existing methods for the quantitative determination of vitamin C in foods. Based on the analysis, and the experimental data shows the need for improved methods of chemical analysis of vitamin C in foods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4475 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_36.pdf | 232.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.