Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44583
Название: Responsible organic food marketing
Авторы: Szwacka-Mokrzycka, J.
Savytska, N.
Lylyk, I.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Szwacka-Mokrzycka J., Savytska N., Lylyk I. Responsible organic food marketing. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 104-105
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44583
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-105-106.pdf87.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.