Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4395
Название: Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин
Авторы: Доманова, О. В.
Шубіна, Л. Ю.
Ключевые слова: ковбасні оболонки;міцнісні властивості ковбасних оболонок;рослинна лікарська сировина
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 205-209.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто переваги використання рослинної лікарської сировини з метою підвищення захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Досліджено динаміку міцнісних властивостей оболонок після додаткової обробки.
It is considered advantages of use of vegetative medicinal raw materials for the purpose of increase of protective properties of natural sausage covers. It is investigated dynamics of the strength properties of covers after additional processing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_33.pdf232.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.