Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4387
Назва: Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру
Автори: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Ключові слова: ідентифікаційні ознаки;коричневий тростинний цукор;фальсифікація;тростинний цукор
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 172-177.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз існуючих видів коричневого тростинного цукру. Наведено ідентифікаційні ознаки коричневого тростинного цукру за органолептичними і фізико-хімічними показниками, методи ідентифікації коричневого тростинного цукру та способи його фальсифікації.
The analysis of the existing species of brown cane sugar. Identifikation of brown cane sugar on organoleptic and physical-chemical parameters, identification methods brown cane sugar and the means of fraud.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4387
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_28.pdf241.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.