Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43814
Назва: Від електромеханіки до ультразвука для підвищення якості зберігання сиру
Автори: Сиротенко, Д. М.
Косуліна, Н. Г.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сиротенко Д. М., Косуліна Н. Г. Від електромеханіки до ультразвука для підвищення якості зберігання сиру. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листопада 2023 р., Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 172-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43814
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EE_tekhnolohiyi_APK_9_23_172-173.pdf206.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.