Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43814
Назва: | Від електромеханіки до ультразвука для підвищення якості зберігання сиру |
Автори: | Сиротенко, Д. М. Косуліна, Н. Г. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Сиротенко Д. М., Косуліна Н. Г. Від електромеханіки до ультразвука для підвищення якості зберігання сиру. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листопада 2023 р., Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 172-173. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43814 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
EE_tekhnolohiyi_APK_9_23_172-173.pdf | 206.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.