Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.date.accessioned2022-08-05T17:29:28Z-
dc.date.available2022-08-05T17:29:28Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А. Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 42-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4354-
dc.description.abstractЗапропоновано науково обґрунтований підхід до проектування систем харчування довготривалої оздоровчої дії. Детально розроблені етапи створення систем харчування з високим вмістом збалансованого кальцію та збагачених нутрієнтами, необхідними для його засвоєння; систем, призначених для профілактики та лікування хвороб, залежних, зокрема, від дефіциту кальцію в організмі споживача.uk_UA
dc.description.abstractScientifically substantiated approach to projecting of long-term health improving nutrition systems is suggested. Stages of creating nutrition systems with high content of balanced calcium and enriched by nutrients required for its digestion, and systems designed for the prevention and treatment of the diseases depending on calcium deficiency in the consumer’s organism are worked out in detail.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистема харчуванняuk_UA
dc.subjectкальційuk_UA
dc.subjectнутрієнтиuk_UA
dc.subjectдефіцит кальціюuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичне харчуванняuk_UA
dc.titleПерспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_9.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.