Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4348
Назва: | Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах |
Автори: | Торяник, О. І. Коваленко, В. О. Дьяков, О. Г. Панікарова, Б. О. |
Ключові слова: | білкової добавки;рибні фаршеві системи;колагеновмісна сировина;вологозв’язуюча здатність |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Торяник О. І., Коваленко В. О., Дьяков О. Г., Панікарова Б. О. Дослідження впливу білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини на рухливість води в рибних фаршевих системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 7-15. |
Короткий огляд (реферат): | Надано результати досліджень впливу білкової добавки на основі
рибної колагеновмісної сировини на вологозв’язуючу здатність та рухливість
води в рибних фаршевих системах. Визначення рухливості води проводилося
за допомогою імпульсного спектрометра ЯМР. In the article is given results of researches of the effect of protein supplement based on fish collagen raw materials on the moisture-binding ability and mobility of water in fish minced systems. Determining the condition of water conducted pulsed NMR spectrometer. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4348 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_4.pdf | 356.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.