Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43291
Назва: Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесах
Автори: Баган, Д. О.
Хлопова, А. С.
Науковий керівник : Торяник, Д. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Баган Д. О., Хлопова А. С. Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 228.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43291
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_228.pdf747.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.