Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43214
Назва: Спосіб виробництва сушеної цибулі
Автори: Мельник, М. І.
Трохименко, О. С.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мельник М. І., Трохименко О. С. Спосіб виробництва сушеної цибулі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 207.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43214
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_207.pdf739.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.