Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/431
Название: | Цифровий маркетинг як інструмент формування конкурентних переваг підприємства |
Авторы: | Новічіхіну, П. О. |
Научный руководитель: | Жегус, Олена Валентинівна |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій |
Ключевые слова: | цифрова трансформація;інтернет-маркетингу;цифровий маркетинг;ресторанне господарство;стратегія цифрового маркетингу |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Новічіхін П. О. Цифровий маркетинг як інструмент формування конкурентних переваг підприємства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. О. В. Жегус; Харків, 2021. 79 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в необхідності розвитку теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо впровадження та освоєння сучасних цифрових технологій у процесі маркетингової діяльності в підприємствах ресторанного господарства для забезпечення можливостей виживання та подальшого розвитку в умовах сучасних викликів. Метою роботи є розвиток теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо використання інструментів та технологій цифрового маркетингу в закладах ресторанного господарства. Відповідно до встановленої мети поставлені і вирішені такі завдання: - розглянуто сутність та особливості цифрового маркетингу; - охарактеризовано канали, інструменти та технології цифрового маркетингу - визначено особливості цифрового маркетингу в закладах ресторанного господарства; - виявлено стан та тенденції цифрової трансформації в ресторанному бізнесі; - проаналізовано та визначено проблеми маркетингової діяльності кафе «Кристал»; - охарактеризовано особливості використання цифрового маркетингу в кафе «Кристал»; - розвинуто методичний інструментарій формування стратегії цифрового маркетингу закладу ресторанного господарства; - розроблено практичні рекомендації щодо реалізації стратегії цифрового маркетингу для кафе «Кристал» Об’єктом дослідження є теоретичні і практичні аспекти впровадження та використання цифрового маркетингу як джерела формування конкурентних переваг підприємства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/431 |
Располагается в коллекциях: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Novichikhin_MRZ-30m.pdf Restricted Access | 2.06 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии | |
Novichikhin_MRZ-30m_annotation.pdf Restricted Access | 432.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.