Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43069
Название: Удосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах
Авторы: Щербак, І. Ю.
Научный руководитель: Сподар, К. В.
Андріюк, Е. І.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Щербак І. Ю. Удосконалення управління якістю продукції на хлібопекарських підприємствах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Сподар К. В., Андріюк Е. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 179.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43069
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_179.pdf709.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.