Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245
Назва: | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах |
Автори: | Сподар, К. В. |
Ключові слова: | томатні овочі;заморожування;вирощування;томати |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 257-263. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання щодо визначення парціального мольного об’єму
води в плазмах парникових та ґрунтових томатних овочів. Досліджено вплив
різних умов вирощування та циклів заморожування на зміну термодинамічної
характеристики багатокомпонентних систем. Considered the question of determination of the partial molar volume of water in the plasma of greenhouse and open-fields tomato vegetables. Researched the influence of different growth vegetations and cycles of freezing on the change the thermodynamic characteristics of multi-component systems. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__40.pdf | 342.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.