Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42404
Title: | Трудовий потенціал підприємств а: формування та оцінювання |
Authors: | Ришкова, Я. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Бугріменко, Р. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ришкова Я. С. Трудовий потенціал підприємств а: формування та оцінювання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бугріменко Р. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 172. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42404 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_172-172.pdf | 154.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.