Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42325
Назва: | Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки |
Автори: | Кучер, А. В. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Кучер А. В. Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 126 «Економічні науки». 2012. С. 196-203. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 126 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкрито результати досліджень впливу спеціалізації на формування економічної ефективності виробництва гречки в агропідприємствах. The results of researches of the influence of specialization on the formation of the economic efficiency of production of buckwheat in agricultural enterprises have been given in the article. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42325 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 126: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_126_2012_25.pdf | 375.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.