Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42325
Назва: Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки
Автори: Кучер, А. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кучер А. В. Спеціалізація у формування ефективності виробництва гречки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 126 «Економічні науки». 2012. С. 196-203.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 126
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито результати досліджень впливу спеціалізації на формування економічної ефективності виробництва гречки в агропідприємствах.
The results of researches of the influence of specialization on the formation of the economic efficiency of production of buckwheat in agricultural enterprises have been given in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42325
Розташовується у зібраннях:Випуск 126: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_126_2012_25.pdf375.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.