Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41855
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Донцов, Д. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-03T07:05:19Z | - |
dc.date.available | 2023-11-03T07:05:19Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Донцов Д. Д. Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41855 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив шроту волоського горіха на стабільність емульсій для пісочного печива з олією | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_31-32.pdf | 719.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.