Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4160
Назва: | Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих |
Автори: | Притульська, Н. В. Мотузка, Ю. М. Антюшко, Д. П. |
Ключові слова: | харчові продукти;дієтичне харчування;продукти для хворих;законодавчо-нормативного забезпечення |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Притульська Н. В., Мотузка Ю. М., Антюшко Д. П. Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 226-231. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано чинну систему законодавчо-нормативного
забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для спеціального
дієтичного споживання хворими в країнах Європейського Союзу та Україні.
Надано пропозиції щодо адаптації вітчизняного законодавства до
європейського в розглянутій сфері. The current operational system of legislative regulation for manufacturing and circulation of food products for special dietary consumption in European Union countries and Ukraine is analyzed, the suggestions for adaptation of domestic legislation to European standards in this reviewed field are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4160 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__35.pdf | 244.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.