Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4127
Назва: | Фізіологія харчування |
Автори: | Павлоцька, Лариса Федорівна Дуденко, Ніна Василівна Євлаш, Вікторія Владленівна |
Ключові слова: | раціональне харчування;фізіологія харчування;здоров'я;нутрієнти;харчові раціони |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Світ книг |
Бібліографічний опис: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с. |
Короткий огляд (реферат): | Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.