Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4013
Название: | Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення |
Авторы: | Погожих, М. І. Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. Максименко, А. Є. |
Ключевые слова: | сушіння;м’ясо яловичини;сушене м’ясо;змішане теплопідведення |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Максименко А. Є. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 79-84. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено кінетику та встановлено раціональні режими сушіння м’яса
яловичини способом змішаного теплопідведення. Вивчено відновлювальні
властивості сушеного м’яса залежно від температури сушіння та
температури рідини для відновлення. Kinetics is studied and the rational modes of drying of meat of beef are set by the method of mixed thermal admission. His restoration properties are studied depending on the temperature of drying and temperature of waters. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4013 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__12.pdf | 255.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.