Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4011
Название: | Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Стоєв, С. С. Лосєва, С. М. |
Ключевые слова: | дрібнодисперсне пюре;журавлина;БАР;консерви заморожені |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 61-69. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено та науково обґрунтовано технологію консервованих
заморожених вітамінних дрібнодисперсних пюре із ягід журавлини. Технологія
від традиційної відрізняється використанням швидкого заморожування та
дрібнодисперсного подрібнення ягід із застосуванням рідкого і газоподібного
азоту. Комплексними дослідженнями показано, що нова технологія порівняно
з традиційними дозволяє отримати унікальні продукти, які «збагачені»
природними біологічно активними речовинами (БАР) та мають оздоровчу дію. Developed and scientifically proven technology of canned frozen vitamin cranberry puree. The technology is different from the traditional use of rapid freezing and fine grinding with the use of liquid and gaseous nitrogen. Comprehensive studies have shown that the new technology in comparison with conventional gives unique products that are enriched with natural active ingredients have a healing effect. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4011 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__10.pdf | 388.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.