Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3988
Назва: | Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів |
Автори: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Круглова, О. С. |
Ключові слова: | тара;паковання;біорозкладувальний пакувальний матеріал;транспортна тара |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 213-219. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено та запропоновано нову форму паковання для фруктових та
овочевих паст і соусів. Вирішено завдання оптимального розташування
розгорток паковання на картонних аркушах із мінімальними відходами
матеріалу. Визначено оптимальні параметри транспортної тари з
ефективним використанням вільного місця шляхом раціонального розміщення
в ній нового паковання. New form of packaging for fruit and vegetable pastes and sauces was developed and proposed. The problem of optimal placement of scans packaging cardboard sheets with minimal waste of material was solved. The optimal parameters of the shipping container with the effective use of space through proper allocation in her new pack was determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3988 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__35.pdf | 297.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.