Випуск 1 (19) : [43] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Застосування комп’ютерного моделювання під час проведення лабораторних робітЛебединець, Ігор Володимирович; Саєнко, Сергій Юрійович; Костенко, Станіслав Миколайович
2014Можливості технологій cloud computing у дистанційному навчанніГірінова, Лілія Володимирівна; Сибірякова, Ірина Григорівна
2014Актуальні питання розвитку інформаційних технологій під час митного оформлення товарів і транспортних засобівЯнушкевич, Дмитро Анатолійович; Шайхлісламов, Земфір Рафікович
2014Проведення екпертизи твердого туалетного милаСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2014Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристикПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович
2014Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatusМедведкова, Інна Ігорівна
2014Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктівМостова, Людмила Миколаївна; Комарова, Марія Олександрівна; Мартиненко, Леонід Григорович
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Системи харчування лікувально-профілактичної дії та математичний інструментарій для їх створенняКрутовий, Жорж Андрійович
2014Обертання молекул води як рух сферичного маятника в неоднорідному полі силМалафаєв, Микола Тимофійович
2014Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниціХомич, Галина Панасівна
2014Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктахТоряник, Олександр Іванович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Байбєрова, Світлана Сергіївна
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2014Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруДюкарева, Галина Іванівнa; Cоколовська, Олена Олександрівна
2014Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour"Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Городажев, Денис Андрійович
2014Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, Ольга Володимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Калитка, Валентина Василівна
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2014Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквітаПостнова, Ольга Миколаївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Париш, Поліна Сергіївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 43