Випуск 2 (22) : [36] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 36
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Порядок та особливості митного оформлення косметичних кремів під час переміщення через митний кордон у режимі "Імпорт"Дюкарева, Галина Іванівна; Полупан, Валентин Вадимович; Войник, Владислав Ігорович
2015Оцінка конкурентоспроможності віскі в УкраїніМостика, Костянтин Вікторович
2015Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктівШматков, Даніїл Ігорович; Артюх, Світлана Миколаївна; Кіпоренко, Ганна Сергіївна
2015Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного суслаХарандюк, Тетяна Валеріївна; Косів, Руслана Богданівна; Паляниця, Любов Ярославівна; Березовська, Наталія Іванівна
2015Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового обробленняКочубей-Литвиненко, Оксана Валер’янівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Лопатько, Костянтин Георгійович; Фоменко, Веніамін Васильович
2015Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернакуБіленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна; Голінська, Яна Андріївна
2015Отримання залізовмісних комплексів на основі полісахаридів гливи звичайної (Pleurotus ostreatus)Черно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Нікітіна, Олександра Валеріїна
2015Технологія каннеллоні "Сорренто" із підвищеним вмістом йоду та фолієвої кислотиКорзун, Віталій Наумович; Антонюк, Ірина Юріївна
2015До питання нормування якості та безпечності кухонної соліГоловко, Микола Павлович; Павліш, Лариса Олегівна
2015Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду MytilusГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Геліх, Анна Олександрівна
2015Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу "Селеновий"Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна
2015Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробкиМихайлов, Валерій Михайлович; Синєкоп, Микола Сергійович; Пархоменко, Лариса Олександрівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Софронова, Марина Сергіївна
2015Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2015Quantitative analysis of nutrients balance in daily diets of the second generationCherevko, Olexandr; Krutovyi, George; Zaparenko, Ganna; Borysova, Alina
2015Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодженняКовальов, Олександр Володимирович; Миколів, Іван Михайлович; Бабко, Євген Миколайович; Якобчук, Роман Леонідович
2015Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевіїЮщенко, Наталія Михайлівна; Белемець, Тетяна Олександрівна
2015Дослідження якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонкахДоманова, Олена Володимирівна; Ільченко, Альбіна Анатоліївна
2015Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберіганняШубіна, Лідія Юріївна; Доманова, Олена Володимирівна; Дзигар, Віка Сергіївна
2015Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показникамиКолесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2015Напрями реформування галузі рибного господарства УкраїниСидоренко, Олена Володимирівна; Коротецький, Василь Павлович; Боліла, Надія Олександрівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 36