Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39636
Название: | Аналіз основних методів сушіння кавових зерен |
Авторы: | Воронцова, Ж. В. Дьяков, О. Г. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Аналіз основних методів сушіння кавових зерен. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 65-66. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39636 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_65-66.pdf | 215.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.