Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39607
Назва: Удосконалення ІЧ-сушарок рослинної сировини
Автори: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько А. М. Удосконалення ІЧ-сушарок рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 29-30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39607
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_29-30.pdf255.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.