Випуск 1 (21) : [56] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Використання хмарного сервісу IBM ARCA в науково-дослідній діяльності університетівГірінова, Лілія Володимирівна; Сибірякова, Ірина Григорівна
2015Проблеми формування інформаційно-освітнього середовища університетуЧаговець, Віта Віталіївна
2015Organization of network interaction in educational processGubsky, Sergey; Vinnikova, Vladislava; Kobrin, Vitaly
2015Коштовне каміння в надрах УкраїниГоловко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфік Панах огли
2015The influence of aesthetic properties of product packaging on consumers, preferencesLetuta, Tetiana; Gasanova, Anna; Grygorets, Dmitry
2015Відновлення розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, Віталій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Воронцова, Жанна Вадимівна
2015Визначення мікроелементного складу харчової добавки "Каркаде" з використанням методу твердофазної спектрофотометріїКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Максименко, Олена Василівна
2015Визначення збалансованості амінокислотного складу колагенового препаратуКушнір, Надія Анатоліївна
2015Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі "Нептун Cherry"Дітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія Ігорівна
2015Сучасні методи вивчення походження та ідентифікації вин КНПІукурідзе, Ельдар Жорайович
2015Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжутуЛюбенко, Галина Дмитрівна; Обозна, Маргарита Василівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2015Субкритична вода як екстрагент у процесах екстрагування біологічно активних речовин із рослинної сировиниСукманов, Валерій Олександрович; Петрова, Юлія Миколаївна; Захаревич, Валерій Болеславович; Маринін, Андрій Іванович
2015Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної діїТокар, Анастасія Юхимівна; Миронюк, Сергій Степанович
2015Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротомКравченко, Михайло Федорович; Ярошенко, Наталя Юріївна
2015Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated methodDemidova, Anastasia; Aksenova, Elena; Demidov, Igor
2015Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної водиКузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Мирончук, Валерій Григорович; Суйков, Сергій Юрійович
2015Структурно-механічні властивості баклажанових снеківОрлова, Наталія Язепівна; Дьякова, Юлія Вікторівна; Романенко, Роман Петрович
2015Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія"Цихановська, Ірина Василівна; Барсова, Зоя Валеріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2015Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначенняГавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Дудкіна, Олена Олександрівна; Губенко, Станіслава Олегівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 56