Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39087
Назва: Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів»
Автори: Горальчук, А. Б.
Омельченко, С. Б.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 323-324.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39087
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_323-324.pdf107.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.