Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39087
Title: Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів»
Authors: Горальчук, А. Б.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 323-324.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39087
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_323-324.pdf107.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.