Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38826
Название: Потенційний попит на м’ясні снеки із зниженим рівнем солі
Авторы: Афанасьєва, О. П.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Афанасьєва О. П. Потенційний попит на м’ясні снеки із зниженим рівнем солі. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 226-227
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38826
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-227-228.pdf133.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.