Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Название: Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні
Авторы: Безрученко, О. М.
Юдіна, Т. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Безрученко О. М., Юдіна Т. І. Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 200-201
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-201-202.pdf133.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.