Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38669
Назва: Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою
Автори: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.
Тищенко, О. П.
Вовк, В. С.
Волотка, О. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Тищенко О. П., Вовк В. С., Волотка О. О. Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 51-52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-52-53.pdf165.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.