Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38250
Назва: Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів
Автори: Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Вовк, В. С.
Костигов, К. В. .
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Неклеса О. П., Коротаєва Є. О., Вовк В. С., Костигов К. В. Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 134-136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38250
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_134-136.pdf231.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.