Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38129
Назва: | Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларану |
Автори: | Душенок, Д. К. Бідюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Душенок Д. К., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних факторів на ефективну в’язкість розчинів фурцеларану. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 105-109. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38129 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_105-109.pdf | 278.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.