Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37992
Title: | Ресурсозбереження в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємства |
Authors: | Якименко-Терещенко, Н. В. Ніколаєш, Я. Р. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Якименко-Терещенко Н. В., Ніколаєш Я. Р. Ресурсозбереження в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 357-358. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37992 |
Appears in Collections: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_357-358.pdf | 194.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.