Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Н. В.-
dc.contributor.authorНіколаєш, Я. Р.-
dc.date.accessioned2023-08-22T06:02:30Z-
dc.date.available2023-08-22T06:02:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯкименко-Терещенко Н. В., Ніколаєш Я. Р. Ресурсозбереження в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 357-358.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37992-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРесурсозбереження в контексті забезпечення конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_357-358.pdf194.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.