Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37967
Название: | Система програмного керування виробництвом м’якого сиру |
Авторы: | Демченко, К. В. Стокоз, М. М. |
Дата публикации: | апр-2023 |
Издательство: | Державний біотехнологічний універститет |
Библиографическое описание: | Демченко К. В., Стокоз М. М. Система програмного керування виробництвом м’якого сиру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 205 |
Краткий осмотр (реферат): | The article gives an approach to the development, improvement and establishment of a program control system for the production of soft cheese.The complexity of making soft cheese and the importance of the program control system in this technological process are described |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-205.pdf | 270.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.