Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37967
Название: Система програмного керування виробництвом м’якого сиру
Авторы: Демченко, К. В.
Стокоз, М. М.
Дата публикации: апр-2023
Издательство: Державний біотехнологічний універститет
Библиографическое описание: Демченко К. В., Стокоз М. М. Система програмного керування виробництвом м’якого сиру. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 205
Краткий осмотр (реферат): The article gives an approach to the development, improvement and establishment of a program control system for the production of soft cheese.The complexity of making soft cheese and the importance of the program control system in this technological process are described
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37967
Располагается в коллекциях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-205.pdf270.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.