Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37634
Назва: Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго
Автори: Хандола, Ю. М.
Щокін, Д. А.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Хандола Ю. М., Щокін Д. А. Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 188
Короткий огляд (реферат): The analysis of the technical characteristics of the evaporators for the processing of sugar sorghum showed that for each variety it is necessary to choose an apparatus with such a control system that would ensure minimal energy consumption and high quality of the final product
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-188.pdf270.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.