Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37634
Назва: | Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго |
Автори: | Хандола, Ю. М. Щокін, Д. А. |
Дата публікації: | кві-2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний універститет |
Бібліографічний опис: | Хандола Ю. М., Щокін Д. А. Аналіз технічних характеристик випарних апаратів для переробки цукрового сорго. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 188 |
Короткий огляд (реферат): | The analysis of the technical characteristics of the evaporators for the processing of sugar sorghum showed that for each variety it is necessary to choose an apparatus with such a control system that would ensure minimal energy consumption and high quality of the final product |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37634 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-188.pdf | 270.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.