Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37612
Title: | Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку |
Authors: | Цибух, А. В. Ігнатов, І. В. |
Issue Date: | Apr-2023 |
Publisher: | Державний біотехнологічний універститет |
Citation: | Цибух А. В., Ігнатов І. В. Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 166 |
Abstract: | The analysis of the technological schemes of pasteurization of apple juice showed that it is advisable to implement a high-temperature sterilization installation in the flow, which will ensure the necessary conditions of the technological process |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37612 |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-166.pdf | 269.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.