Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37612
Title: Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку
Authors: Цибух, А. В.
Ігнатов, І. В.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Державний біотехнологічний універститет
Citation: Цибух А. В., Ігнатов І. В. Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 166
Abstract: The analysis of the technological schemes of pasteurization of apple juice showed that it is advisable to implement a high-temperature sterilization installation in the flow, which will ensure the necessary conditions of the technological process
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37612
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-166.pdf269.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.