Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37612
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цибух, А. В. | - |
dc.contributor.author | Ігнатов, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-12T00:46:05Z | - |
dc.date.available | 2023-08-12T00:46:05Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Цибух А. В., Ігнатов І. В. Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 166 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37612 | - |
dc.description.abstract | The analysis of the technological schemes of pasteurization of apple juice showed that it is advisable to implement a high-temperature sterilization installation in the flow, which will ensure the necessary conditions of the technological process | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-166.pdf | 269.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.