Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37612
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦибух, А. В.-
dc.contributor.authorІгнатов, І. В.-
dc.date.accessioned2023-08-12T00:46:05Z-
dc.date.available2023-08-12T00:46:05Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationЦибух А. В., Ігнатов І. В. Аналіз технологічних схем пастеризації яблучного соку. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 166uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37612-
dc.description.abstractThe analysis of the technological schemes of pasteurization of apple juice showed that it is advisable to implement a high-temperature sterilization installation in the flow, which will ensure the necessary conditions of the technological processuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleАналіз технологічних схем пастеризації яблучного сокуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-166.pdf269.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.