Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3748
Title: | Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства |
Authors: | Головко, Т. М. Головко, М. П. Геліх, А. О. |
Keywords: | молюски родини Anodonta;прісноводні молюски;ресторанні господарства;напівфабрикати;промислове вирощування;молюски |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко Т. М., Головко М. П., Геліх А. О. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 3-9. |
Abstract: | Розглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих
прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні,
біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат
використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих
переробних підприємствах. This article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3748 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__3.pdf | 268.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.