Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3748
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2022-07-23T17:09:44Z-
dc.date.available2022-07-23T17:09:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Головко М. П., Геліх А. О. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 3-9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3748-
dc.description.abstractРозглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах.uk_UA
dc.description.abstractThis article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолюски родини Anodontauk_UA
dc.subjectпрісноводні молюскиuk_UA
dc.subjectресторанні господарстваuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпромислове вирощуванняuk_UA
dc.subjectмолюскиuk_UA
dc.titleМожливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__3.pdf268.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.