Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3748
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-23T17:09:44Z | - |
dc.date.available | 2022-07-23T17:09:44Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко Т. М., Головко М. П., Геліх А. О. Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 3-9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3748 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків родини Anodonta. Описано природо-кліматичні, біологічні та технологічні умови вирощування. Отриманий напівфабрикат використовуватиметься в ресторанних господарствах та спеціалізованих переробних підприємствах. | uk_UA |
dc.description.abstract | This article describes possible ways of industrial cultivation of freshwater bivalve molluscs of the genus Anodonta. We describe the natural-climatic, biological and technological conditions of cultivation. The resulting semi-finished products can be used in restaurants and in specialized recycling companies. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молюски родини Anodonta | uk_UA |
dc.subject | прісноводні молюски | uk_UA |
dc.subject | ресторанні господарства | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | промислове вирощування | uk_UA |
dc.subject | молюски | uk_UA |
dc.title | Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__3.pdf | 268.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.