Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПарцырная, Т. Н.-
dc.contributor.authorРоманович, А. С.-
dc.date.accessioned2023-08-08T12:54:19Z-
dc.date.available2023-08-08T12:54:19Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПарцырная Т. Н., Романович А. С. Социально-экономические вопросы развития рынка вин Украины. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 221-222uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37426-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМаркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13-
dc.titleСоциально-экономические вопросы развития рынка вин Украиныuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-221-222.pdf178.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.