Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37167
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorУклеіна, О. Г.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:33:20Z-
dc.date.available2023-08-03T08:33:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУпатова О. І., Мурликіна Н. В., Уклеіна О. Г. Принципи вибору емульгаторів харчових систем. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 385-386.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37167-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПринципи вибору емульгаторів харчових системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_385-386.pdf125.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.