Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37143
Название: Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
Авторы: Гурікова, І. М.
Добровольська, О. В.
Губський, С. М.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гурікова І. М., Добровольська О. В., Губський С. М. Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 347-348.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37143
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_347-348.pdf121.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.