Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36947
Назва: | Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta |
Автори: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Геліх, А. О. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 203-204. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36947 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_203-204.pdf | 104.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.