Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36928
Назва: Технологии молочно-растительных десертов, обогащенных мелкодисперсными каротиноидными добавками из абрикоса
Автори: Погарская, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Стуконоженко, Т. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погарская В. В., Павлюк Р. Ю., Стуконоженко Т. А. Технологии молочно-растительных десертов, обогащенных мелкодисперсными каротиноидными добавками из абрикоса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 171-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36928
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_171-173.pdf147.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.