Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36738
Назва: | Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці |
Автори: | Большакова, В. А. Дроменко, О. Б. Онищенко, В. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Большакова В. А., Дроменко О. Б., Онищенко В. М. Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 9-10 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-9-10.pdf | 137.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.